Skolekorpskonsert og spilling i byen

Så veldig godt å kjenne på at korpssesongen virkelig er igang! Søndag 25. september fikk vi spilt konsert i Søre Ål kirke med noen av byens barnekorps; Søre Ål juniorkorps, Søre Ål skolemusikk, Hammartun skolekorps og Fåberg skolemusikk. Dette er et prosjekt vi har hatt lyst til å gjennomføre i mange år, og endelig fikk vi det til! Vi kom oss gjennom kvelden med mye munter musikk, og mange glade tilhørere. Dette håper vi at vi får til igjen ved en senere anledning!

Lørdag 1. oktober var vi allerede igang igjen! Da var det The Fåbergers sin tur i ilden (eller sprutregnet). En halvtimes konsert på Terassen i Lillehammer var utrolig morsomt, selv om vi var veldig uheldige med været. Likevel var det få sure miner og toner i korpset – og mange tilhørere som stoppet bortom for å høre hvor tonene kom fra. Tusen takk til alle som kom for å høre på oss!

Leave a Reply