Nytt år, nye muligheter – vårsesongen 2023 er igang!

Etter en vellykket julekonsert tok vi oss en velfortjent juleferie. Julekonserten i Lillehammer kirke ble en fin musikalsk begivenhet, med unge og lovende musikanter fra både Hammartun skolekorps og Fåberg skolemusikk, og vakker sang fra vår egen Benedikte Dalsbotten.

3. januar var vi tilbake og klare for å starte på neste prosjekt: NM 2023! I år har vi valgt å ta et dykk i arkivet og tørke støv av et stykke vi har spilt tidligere, Machu Picchu av Satoshi Yagisawa. Vi spilte dette stykket sist i 2014, med Ole Kristian Egge som dirigent, men stykket er likevel nytt for de aller fleste av musikantene som sitter i korpset idag, og med ny dirigent er det spennende å se hvordan vi jobber med stykket, og hva vi får ut av det. Etter tre øvelser og to seminardager ser vi allerede at stemmene kommer sammen i musikk, og at dette kommer til å bli veldig morsomt å jobbe med! Vi gleder oss til å fremføre stykket på Innlandsmesterskapet i Elverum 19. mars, og igjen 25. mars i Trondheim!

Leave a Reply