Høstsesongen 2019

Hva annet kan vi si enn for en høst! Med en ny dirigent med på laget, full av energi og nye ideer, har det vært en høst fylt av nye teknikker, øvelser, et spennende program, og ikke minst mye gøy.

Spilling på Fåberg Idrettslags 100-årsjubileum, fredag 20. september 2019. Fotograf: Vilde Tangnes

 

Vi har hatt en travel høst, full av arrangementer. Første post på programmet var en helg med seminar, opptreden på Fåberg Idrettslags 100-årsjubileum og Vandrekorpstreff på Rudi Gaard 21.-22. september! Denne helgen ga oss muligheten til å bli bedre kjent med vår nye dirigent og våre nye musikere, både musikalsk og sosialt.

5 øvelser og et lørdagsseminar var det vi fikk med vår nye dirigent før vi hadde vår første lille konsert! Årets Vandrekorpstreff ble holdt på Rudi Gaard i Sør-Fron, et utrolig koselig sted, i regi av Hundorp Musikklag, og ble en stor suksess! Det var mye god musikk, god mat, og mange koselige musikere å tilbringe kvelden med – hva kan vel være bedre enn det?

En travel, men veldig morsom helg!

  ~♫~

19. oktober var det tid for Korps Cup på Otta kulturhus. Denne dagen hadde vi et variert og spennende program, med Nielsens Aladdin, Gudims Halling og marsjen Fanevakten. I tillegg spilte vi Vallflickans Dans, med fløytist Ørjan Brendløkken som solist. Dette resulterte i en god 3. plass, som vi ble veldig fornøyde med!

~♪~

Høstens høydepunkt for oss var høstkonserten Det var en gang.. i Berghallen på Fåberg. Dirigenten og musikkutvalget hadde valgt å utfordre korpset litt ekstra i høst, med spennende ny musikk satt til eventyrenes verden. Med musikk fra både Grieg og Galante ble det en variert konsert, og med eventyrfortelling fra prinsesse Helena Klarén, ble vi trukket langt inni  eventyrene, med riddere, troll, ånder og hekser.

 

Her får dere en liten smakebit fra Det var en gang…og høstens repertoar. Med Ørjan Brendløkken som solist, Vallflickans dans av Hugo Aflvén.

 

 

 

 

Leave a Reply