NM 2023

Nok en gang ble NM for janitsjarkorps gjennomført med en flott helg i Trondheim!  Korpset deltok i år for 24. gang, og sikret oss plass i tredje divisjon også til neste år! 

Å ta buss oppover til Trondheim har lenge vært en tradisjon for oss i Fåberg, men i år reiste vi oppover på fredag morgen, til forskjell fra de tidligere torsdagskveldene. 24. mars reiste vi avgårde med godt humør, selv om det var en tidlig morgen. I år fikk vi sjekke inn midt i smørøyet – Royal Garden, samme sted som vi skulle spille NM-stykket vårt dagen etter. Etter en lang busstur og innsjekk, var det tid for øvelse på Ranheim, hvor vi fikk finjustert og pusset litt på intonasjonen. Kvelden ble brukt på sosialisering og middag på Egon Solsiden.

Lørdag morgen var det en spent gjeng som våknet – og satte seg i bussen for nok en øvelse på Ranheim! Man kan jo aldri finpusse nok? Vi følte oss ihvertfall klare etter den siste turen til Ranheim, og satt klare på Royal Garden klokka 14.48 for å fremføre årets NM-låt, Machu Picchu av Satoshi Yagisawa. Et kvarter med fullt fokus, før vi gikk av scenen med store smil.

Vi har startet en tradisjon med bowling på kvelden, og det ble god stemning med en god 8. plass og lovnaden om nok et år i 3. divisjon! Søndag morgen satte vi kursen hjem mot Fåberg etter en flott helg med mye god musikk, glede og venner. Vi gleder oss allerede til neste års NM-sesong og til å komme tilbake til Trondheim og NM-2024! ♪

Leave a Reply