En liten filmsnutt fra Mühlbach!

God Onsdagskveld!

Det finnes mye rart av alle slag inne på det “o store internett”!
Tidligere idag kom vår egen ”Kapellmeister Henning”  over en filmsnutt på Mühlbach News sin facebookside. Filmen er fra da Die faaberger musikanten spilte en liten underholdningskonsert utenfor kirken i Mühlbach.  Det er moro å komme over slike videoer som man ikke visste at fantes!


Lørdag 1.Oktober skal forresten tyrollergjengen spille under Oktoberfestivalen i Bryggerikvartalet på Lillehammer. Vi gleder oss stort til dette, og håper du tar turen for å høre på! Vi kommer til å spille fra ca. 19.30 og utover kvelden!

Her kan du lese mer om Oktoberfesten 1.Okt.


For dere som ikke allerede vet hva Die Faaberger musikanten er, så kan vi informere om at det er en gruppe med spilleglade mennesker som er tilknyttet Fåberg musikkforening. Vi spiller ekte tyrollermusikk, og deltar gledelig på arrangementer i nærområdet! Tidligere i September var vi i Italia, og deltok på¨5. Südtiroler Festival für böhmische und mährische Blasmusik 2016.

Her er videoen! God lytting!

Leave a Reply