En musikalsk reise i Lillehammer kirke

En fullsatt Lillehammer kirke var med på en musikalsk reise Mandag 31.Oktober 2016. 

Foto: Tore Feiring, Lillehammer Byavis

Mandag 31. Oktober hadde vi en Halloween- inspirert konsert i Lillehammer kirke. Dette var vår store konsertsatsning denne høsten og vi er kjempe glade for at så mange tok turen denne kvelden! Takk til Vingrom Sangkor for godt samarbeid!

Vi er så stolte av konserten, og glade over at dette ble en konsert “litt utenom det vanelige”. Det ble en fantastisk musikalsk opplevelse for både oss musikere, sangere og publikum!

Publikum ble tatt med på en drømmende reise fylt med fantasier, glede og mareritt. Dette ble skildret gjennom unge “Ingeborg” sine fantasifylte drømmer, tanker og uttrykk mellom stykkene vi spilte. Publikum fikk blant annet gleden av å høre  verk av Carl Orff, Gabriel Fauré, Andrew Lloyd Webber – og til og med Michael Jackson’s Thriller. I løpet tok vi også turen innom Las Vegas, gjennom stykket “Godzilla eats Las Vegas“.

Tusen takk til Ingeborg Thomasdotter Toxe for en strålende opptreden på konserten, fra start til slutt. Og stor takk til vår egen Henrik Slåen for manus og regi, og vår fantasiske dirigent Anders Hårstadhaugen! Takk til Grete på piano og Paul på orgel som tilførte konserten noe helt spesielt!

Vi må også takke Lillehammskjermbilde-2016-11-03-20-42-40er Lyd og Lys som var med å løfte konserten til nye høyder, og til Stiftinga G- Kultur og Lillehammer kommune som gjorde det mulig for oss å satse økonomisk! Og ikke minst må vi takke alle musikere og sangere som har lagt inn mange ekstra øvingstimer.

På vår facebookside kan dere se en liten videosnutt fra konserten: https://www.facebook.com/faabergmusikkforening/?fref=ts

Her kan dere lese Lillehammer Byavis sin omtale av konserten.
Lillehammer Byavis, torsdag 3/11. Skrevet av Tore Feiring.

 

 

 

Leave a Reply