God jul!

Fotograf: Anette Haug Franset

For oss i Fåberg musikkforening betyr desember nissespilling og julekonsert. Fåbergnissene har vært travelt opptatt med å spre julemusikk og julestemning rundt omkring i Lillehammer; både på Maihaugens julemarked og i Lillehammer sentrum har de vært å finne med kalde instrumenter og nisseluene godt trukket nedover ørene.

Det er så utrolig koselig å få være med å spre juleglede på denne måten i førjulstida, og vi har det veldig gøy når vi blir invitert til å spille for alle som kommer til Lillehammer i førjulstida ♥

~♫~

 

Årets julekonsert ble tradisjonen tro holdt i Fåberg kirke, med Fåberg skolemusikk som våre gjester. Begge korps spilte en god og stemningsfylt konsert, men mye vakker julemusikk og med flotte solister.

 

~♫~

Tusen takk til alle som har støttet oss i 2019, og til alle som har kommet på konsertene våre – det er dere som gjør det å spille i korps til slik en givende aktivitet for alle oss musikere! Nå gjenstår bare å ønske dere alle en god jul og et fantastisk nytt år, vi gleder oss til et spennende og musikalsk 2020 ♪

Leave a Reply