Årets første seminar!

Januar kom og gikk, og februar er snart over, men året har ikke bare vært rolige kvelder og koraler for oss i Fåberg musikkforening. — Nå er vi midt i oppkjøringen mot årets vakreste eventyr, NM i Trondheim! I år skal vi fremføre “Lake of the Moon” av Kevin Houben, og denne helgen hadde vi årets første seminarhelg med fokus på nettopp dette stykket.

 

Lørdag gikk treblås, messing og slagverk hver til sitt for å ha gruppeøvelser. Denne helga har vi fått med oss to dyktige instruktører; Lars Petter Bjerkeset som tok seg av treblåsen, og Jimmy Olsson som instruerte for messingen. Slagverksgruppa var så heldige å få lørdagen sammen med dirigent Anders! Stemningen var på topp og på få timer skjedde det utrolig mye hos alle gruppene, noe vi merket veldig godt da vi samlet oss igjen på søndag. Dag to var i regi av Jimmy, som hadde messinggruppa på lørdag, og vi fikk jobbet en god del med intonasjon, klang, samspill og retning i musikken. Konsentrasjonen var på topp, og etter et par gjennomkjøringer var fremgangen å ta og føle på.

 

 

Denne helga har gitt oss utrolig mye, både i form av faglig påfyll og spilleglede, og allerede på tirsdag er vi på plass igjen for å fortsette å jobbe med Lake of the Moon!

Leave a Reply