Siste innspurt i gang

Det var fullt fokus på årets andre seminarhelg!

I skrivende stund er det bare 15 dager igjen til vi skal spille i Trondheim.

Vi jobber og øver målrettet mot å levere vår beste konsert. Stykket har de siste ukene tatt mer og mer form, og nå er det detaljer og finpuss som gjenstår.

 

Det blir en spennende NM-helg for musikantene i Fåberg Musikkforening. Men før det skal vi spille konsert med Østre Gausdal musikkforening og Follebu og Vestre Gausdal musikkforening. Det skjer søndag 24. mars i Gausdal kulturhus, og allerede her har du mulighet til å høre korpsene framføre årets NM-program.

(Foto: Vestre Gausdal musikkforening)

Her ønsker vi oss mye publikum, sånn at vi får testet hvordan det er å framføre stykkene foran en fullsatt sal med nerver og alt som hører med. Derfor håper vi selvfølgelig at så mange som mulig tar turen!

Det er dessuten GRATIS INNGANG.

Håper vi sees der! 😉

Leave a Reply