Oppstartseminar på Hornsjø høyfjellshotell, 28.-30.08

Siste helg i august hadde vi i Fåberg musikkforening årets tradisjonelle oppstartseminar! Men i år var vi så heldige at vi fikk muligheten til å ha reisebort-seminar på Hornsjø høyfjellshotell i Øyer!

Vi ankom høyfjellshotellet tidlig fredag kveld og fikk med det muligheten til å starte helgen med kveldsøvelse, hvor vi fikk bryne oss både på stykker vi luktet på allerede i vår, og et par nye stykker. Årets høstkonsert har tema 1970-tallet, og musikkutvalget har gjort en god jobb i å finne både fengende 70-talls populærmusikk, men også et par stykker hvor vi musikere får litt mer å bryne oss på musikalsk! Godt fokus, gode prestasjoner og god humor må sies å være fellesnevner for øvelsene både fredag, lørdag og søndag! Det er lenge siden vi har spilt sammen som helt korps, flere av oss har ikke vært med siden mars, så det var utrolig godt å finne sammen igjen.

 ♯♩ 

Vi har vært så heldige å fått inn flere nye musikanter i år, og en helg sammen på vakre Hornsjø var en ypperlig anledning til å bli  kjent med  dem og til å bli bedre kjent med resten av korpset – mange av oss møtes jo bare på vanlige øvelser, så det er ekstra koselig når vi får muligheten til å sosialisere uten instrumenter i hendene og hodet fullt av noter.Fredag og lørdag kveld ble det sosialisering i peisstua og spisesalen, og på lørdag fikk vi også litt ekstra utfordringer og morsomheter da dirigent Jon Kristian og Line arrangerte quiz og konkurranse! I tillegg til dette fikk også hver av gruppene vi ble delt inn i utfordringen å lage en helt egen sang som skulle fremføres – det er nesten overraskende hvor mange godt vante musikanter som blir nervøse når de må ta stemmen i bruk. Alle grupper presterte likevel med glans, og gruppe fire gikk av med seieren og en pose med godteri som premie.

Etter en flott seminarhelg er det nå tilbake til hverdagen. Vi gleder oss til å fortsette å arbeide med musikken for å sikre en knall konsert for dere alle 21.11 i Nordre Ål kirke!

Husk å like og følge oss på facebook og instagram, mer informasjon om høstens arrangementer kommer snart! ♫

Leave a Reply